2007 óta oktatok úszást. Testnevelő tanári, úszóedzői, rekreáció - szabadidőszervező diplomám van. Munkám a hivatásom.

Kapusi Zsombor

Vezető

2015 óta oktatok úszást. Úszóedző és építész diplomám van. Az oktatás a munkám és egyben hobbim is. 


Vitári Szabolcs

Oktató


Szerencsés Lili

Oktató


Lénárd Álmos

Oktató


Kiss Tamás

Oktató

Gyertek velem,

utazzunk vissza az időben! 2008. Elkalauzollak titeket egy pécsi ház szobájába. Kinyílik az ajtó, és első pillantásra a szoba üres.

De várj csak!

Az ágy mellett hever egy srác a padlón, és a plafont bámulja. Már vagy másfél órája ezt csinálja. Én vagyok az, 20 évesen. Épp gondolkozom. Próbálom megoldani azt a kérdést, hogyan tegyék a dolgukat úgy a pedagógusok, hogy a gyermeki boldogság és kitartás megmaradjon a lurkó felnőttkorában is. Szeretném megfejteni azt a rejtélyt, amit legalább száz éve próbálnak kideríteni a pszichológusok és pedagógusok. Igen, erre vállalkoztam. A külső szemlélő a fenti jelenetből azt a következtetést vonhatná le, hogy ez a srác hibbant. De az is lehet, hogy csak magányos vagy antiszociális, aki jobban érzi magát egyedül, mint az emberek között.

Hogy jellemezném magam én? Azt mondom, álmodozó vagyok. Ez segített abban, hogy felépítsem ezt a Szabadidősport iskolát, ami már nagyon sok boldog kisgyereket hagyott maga mögött. Főprofil az úszásoktatás, amihez folyamatosan új szabadidős sporttevékenységek kapcsolódnak. Egyetemi éveim alatt, mikor a testnevelő-edző, testnevelő tanári, úszóedző, rekreáció - szabadidőszervező diplomáimat szereztem és közben dolgoztam, az segített, hogy álmodoztam.


Ezért véleményem szerint a legfontosabb, hogy a gyerkőcök álmait megvédjük és tápláljuk. Így szuper sportoló vagy egy örök sportember válik belőlük. 


Várunk téged is, csatlakozz hozzánk!


+36703887431

Zsombi bácsi