Meserdő


Ábel (10) és Lili (6) nagyon élvezték. Ábel szerint kimondhatatlanul jó volt és várják a következőt. Nanetta


Nagyon köszönjük! Andris (8) is nagyon jól érezte magát, egész nap áradozott róla! Várjuk  a következő kalandot és persze a pillecukor-sütést! ´;) Nóra


Patriknak (7) minden tetszett! Nem volt olyan, ami kevésbé tetszett volna neki. :D Azt mondta: ő ha nagy lesz, táborvezető lesz, mint Zsombi bácsi. Médea

TEMATIKUS KALANDTÚRA SOROZAT  


A Meserdő® tematikus kalandtúra sorozat a mennyiségi tanulás helyett a minőségi tanulást helyezi előtérbe és a versengő magatartás helyett az együttműködő kapcsolatok kialakítását támogatja.

A gyerkőcök 4-6 fős kiscsoportokban felnőtt vezetővel mennek végig a Meserdő® útvonalain, ahol önállóan, együttműködve társaikkal juthatnak el a célig.

Örökmozgók figyelem!

Tematikus kalandtúra sorozat. Mozgás, izgalmak és tanulás (5) 6-9 (10) éves korosztály részére leginkább zöldövezetben. Ez sokkal több, mint kirándulás az erdőben. A mese életre kel és tanulságait kiélezve, társasjátékok szabályaira alapozva tanítja meg játékosait az élethez szükséges alapértékekre, mint például csapatmunka, a gyengék és elesettek felkarolása, alázat és társai.

A mese életre kel és egy varázslatos világ bontakozik ki a speciális hanghatások, jelmezek, tűz, a füst, térkép és mindenféle egyéb eszköznek köszönhetően, hogy az élmény és tanulság még maradandóbb legyen a játékosok számára.

Népszerű parkokban és erdei részeken indul útjára a Meserdő®. Ilyen a Mandulás, régi vidámpark, Malomvölgyi- tó, Tettye stb.

Amennyiben érdekelnek a további részletek, képek, videók, csatlakozz a Meserdő® csoporthoz

Várunk Téged is

Emlékek

Barátok

Tudás

Móka és kacagás

+36 70 388 74 31

zsomborkapusi@gmail.com