Meserdő®


Ábel (10) és Lili (6) nagyon élvezték. Ábel szerint kimondhatatlanul jó volt és várják a következőt. Nanetta


Nagyon köszönjük! Andris (8) is nagyon jól érezte magát, egész nap áradozott róla! Várjuk  a következő kalandot és persze a pillecukor-sütést! ´;) Nóra


Patriknak (7) minden tetszett! Nem volt olyan, ami kevésbé tetszett volna neki. :D Azt mondta: ő ha nagy lesz, táborvezető lesz, mint Zsombi bácsi. Médea

A sárkányok völgye saját mese december 19-én. 

TEMATIKUS KALANDTÚRA SOROZAT  

Mi is valójában a Meserdő® ? Honnan indult és hova tart?

Két éve pattant ki a szikra. Idő a megvalósításra nincs, de a gondolataim forognak. Egyszer csak megérkezik a vírus életünkben feje tetejére állítva mindent és útjára indul a Meserdő® .

Meséltem a srácoknak, hogy a gyerekeknek az ember gyökereihez visszatérve kéne megmutatni és megtanítani azt, ami igazán fontos az élet akadályainak megugrásához. Az önálló, kreatív problémamegoldás, az élet törvényeinek megismerése, a kitartás, az akarat megszerzése, a félelmek leküzdése, a képes vagyok rá érzés kialakítása, a passzív szemlélet helyett az aktív, cselekvő emberi tulajdonságok előtérbe helyezése...

Úgy gondolom, minderre kiváló eszköz a vadkempingezés, ahol magára és néhány társára van utalva az ember. Ahol, ha nincs együttműködés, nincs eredmény, nincs szállás, étel, meleg vagy bármi ,ami a túléléshez kell.

Na, ez tök jó! És akkor majd gyerekekkel megyek vadkempingezni?! Ez kicsit meredek lenne.

Így született meg a Meserdő®. Ahol ha jobban megfigyelitek az erdei túléléshez szükséges feladatokat gyakoroljuk mesés köntösbe öltöztetve. Azért mesesorozat, hogy ezt a sok képességet legyen idő elsajátítani magabiztosan. Tűzrakás, sátorállítás, nyomkeresés, rejtőzködés, tájékozódás... és a végén nagy gyerekekkel vadkempingezés! 🙂

Most elindultunk, és ki tudja, hol állunk meg! Csatlakozz te is és kalandozzunk együtt!

Meserdő®, második találkozás is. Szuperül sikerült. 

Meserdő®, az első találkozás. Szuperül sikerült.

Örökmozgók figyelem!

Tematikus kalandtúra sorozat.Mozgás, izgalmak és tanulás (5) 6-9 (10) éves korosztály részére leginkább zöldövezetben. Ez sokkal több, mint kirándulás az erdőben. A mese életre kel és tanulságait kiélezve, társasjátékok szabályaira alapozva tanítja meg játékosait az élethez szükséges alapértékekre, mint például csapatmunka, a gyengék és elesettek felkarolása, alázat és társai.

A mese életre kel és egy varázslatos világ bontakozik ki a speciális hanghatások, jelmezek, tűz, a füst, térkép és mindenféle egyéb eszköznek köszönhetően, hogy az élmény és tanulság még maradandóbb legyen a játékosok számára.

Népszerű parkokban és erdei részeken indul útjára a Meserdő®. Ilyen a Mandulás, régi vidámpark, Malomvölgyi- tó, Tettye stb.

Egy hónapban egy teljes napon keresztül foglalkozunk a gyerekekkel. Délelőtt és délután egy-egy mesét "eljátszva". Itt is van pötyiző és jutalom.

Amennyiben érdekelnek a további részletek, képek, videók, csatlakozz a Meserdő® csoporthoz

Sárkányok völgye helyszín:

Robin Hood, Hófehérke, Shrek helyszín:

Hófehérke és a 7 törpe | Az első találkozás.

Robin Hood | Az első találkozás.


Shrek | Fiona hercegnő nyomában  


Shrek | A nagy átváltozás  A sárkányok völgye (saját mese dec. 19.)

Mese 6

Mese 7

Várunk sok szeretettel!

A jelentkezés elküldésével biztosítod a helyed a következő Meserdőre® . A részletekkel az űrlap elküldése után kereslek. 

Választható lehetőségek: téli időszámítás: 5.000 Ft

5.000 Ft/ délelőtt; 5.000 Ft/ délután; 10.000 Ft/ egész nap ebéddel és uzsonnával. 

Az ár tartalmazza a Meserdő®n való részvételt, szakszerű felügyeletet, esetleges belépő árát, egész nap esetén az ebédet és az uzsonnát.

Részletes tájékoztatást a jelentkezés elküldése után küldök. Segíthetek még valamiben? +36 70 388 74 31 

Pötyiző 2020

Várunk rád

A Meserdő® tematikus kalandtúra sorozat a mennyiségi tanulás helyett a minőségi tanulást helyezi előtérbe és a versengő magatartás helyett az együttműködő kapcsolatok kialakítását támogatja.

A gyerkőcök 4-6 fős kiscsoportokban felnőtt vezetővel (velem) mennek végig a Meserdő® útvonalain, ahol önállóan, együttműködve társaikkal juthatnak el a célig.

Segítő kártyák, hogy biztos sikerélmény maradjon a Meserdő®. 

Várunk Téged is

Emlékek

Barátok

Tudás

Móka és kacagás

+36 70 388 74 31

zsomborkapusi@gmail.com